Tour Guide App – The Best Choice to Earn MoneyDo you want a constant source of income or just a way to make some extra money?

Download the Tour Guide ICD application for free! Create your tours, post your prices and tourists will call and pay you to show them the city!

Android:
Iphone:

An official website:

2 Comments

  1. Hi, iam firdaus, iam Indonesia tour guide, please contact me if you want to travelling in Indonesia, WhatsApp: +6282245250265
    Email: dhausakhbar1903@gmail.com

  2. Hej, upravo ideja koju sam dobio pre pet-sest godina. Ali s tom razlikom, sto su moji virtuelni turisti mogli i kupovati lokalne predmete i slati ih onome s druge strane. I imala je jos jednu siru razradu – prvi put kada sam saznao za VR sisteme dodira, odmah sam integrisao to u zamisao (ne ja ne pravim aplikacije, samo izmisljam stvari i radim na inovacijama i znam da ce moci da rade). Dakle, sistem ce biti tek upotrebljiv kad VR wearable sistemi budu prenosivi. Tada ce virtuelni turista hodati tamo gde turista zeli, dodirivati stvari i kupovati ih a zakazujuci turista ce isto putovanje obavljati u stacaionarnim agencijama sa istom opremom. U VR ekranu udaljenog turiste ce se pokazivati pravac kretanja i zeljena destinacija, naravno uz prikaz u realnom vremenu. Uveren sam da je to buducnost turizma, pogotovo za one koji ne mogu ili nikada ne mogu putovati a imaju sredstva ta to iskustvo ostvare. Sistemu sam dao ime AVATOURISM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *