6 Tips Telegram Yang Mungkin Anda Tidak Tahu



Apps Apa Sis melihat kepada pelbagai penawaran aplikasi dan tips ringkas dalam menggunakannya. Pada episod kali ini, kami melihat kepada penggunaan aplikasi Telegram yang sering diperkatakan sebagai aplikasi alternatif untuk WhatsApp.

25 Comments

  1. Saya tak memahami satu pun tips dari Syahamimi,sebabnya saya leka dengan melihat Syahamimi πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  2. Macam mana tak nak bagi orang tu delete chat dekat acc kita juga ya? Contoh nya A chat B . B nak clear history then keluar noti clear untuk A juga . Mcm mana tak nak bagi B clear sekali dekat A ?

  3. Salam.. Boleh bantu saya bagaimana caranya untuk saya mahu daftarkan semula telegram saya ke atas sim card yang telah mati (verifikasi)

    Harap dapat tuanpuan bantu dengan kadar segeraπŸ˜–

  4. saya nak tau macam mana nak mesej telegram iklan yg telah di mute? maknanya telegram itu mute tapi saya nak message admin nya …masalahnya x dpt link atau button utk message

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *